John Christensen: Administrerende direktør og ejer. Uddannet civiløkonom. Har været ejer af Revisorerne A/S i perioden 2001-2016 Står for udarbejdelse af kontrakter, leder vores sikkerhedsudvalg, samt står for regnskab og lønudbetaling, overholdelse af love og faglige overenskomster. John Christensen står for vores kontakt til myndighederne, og holder os opdateret på det juridiske område.

Kontakt info

 

 

  

 

 

Brian Holmboe: Koncerndirektør. Er ansvarlig for den overordnet drift samt indkøbsaftaler til virksomheden. Brian Holmboe har kontakten til kundernes ledelse samt den daglige kontakt til vores oldfruer samt driftschefer. Han varetager også opgaverne indenfor nysalg samt tilbudsgivning i samarbejde med resten af ledelsen. Han har adskellige års erfaring indenfor salg og topledelse.

Kontakt info

 

Bente Høyer Christensen: Administrationschef. Uddannet advokat sekretær og vores uundværlige blæksprutte, der driver værket. Bente Høyer Christenen udfærdiger kontrakter, udbetaler løn og er generelt omsorgsfuld og lyttende.
Kontakt info

 

 

 

 
 

Francis Miréte: HR-ansvarlig. Francis står for den daglige HR-drift i form af bl.a. kompetenceudvikling, konfliktløsning, teambuilding, annoncering efter nye medarbejdere, udarbejdelse af ansættelseskontrakter, håndtering af personaledata samt indføre administrative rutiner og procesoptimering.

Kontakt info